Team Curves Driebergen
Team Curves Driebergen Vanessa Wolvers

Curves Driebergen bestaat 10 jaar!

28 januari 2022 om 11:40 Sport Deel je nieuws

Wat een geweldig nieuws dat wij vanaf zaterdag 14 januari  weer open mochten, aldus Margriet Ransdorp van Curves Driebergen. Wij bestaan deze maand 10 jaar en in dat kader hebben wij eind december onze club helemaal vernieuwd inclusief een nieuw circuit om onze leden in het nieuwe jaar te kunnen verrassen. Het was dan ook een grote domper dat wij in december dicht moesten tijdens de lockdown!

Dat voelde behoorlijk machteloos. Gelukkig mochten wij half januari weer open om met onze leden aan een goede gezondheid te werken. Nu kunnen wij bij Curves Driebergen in deze jubileummaand weer samen met onze trouwe leden actief bewegen naar een positief en gezond leven middels onze 30 minuten krachttraining! Wij helpen vrouwen zelf de verantwoordelijkheid te nemen om actief en positief in het leven te staan. Dat is waar wij voor staan: ‘vrouwen sterker maken’!   

Wij zijn zo blij dat we deze missie weer kunnen waarmaken! Dat gaat zeker lukken met onze vernieuwde club en het nieuwe circuit!

Dit gebeurt door een prettige omgeving te creëren, waar je met een gerust hart kunt komen sporten. Zo hecht Curves, zeker nu, veel waarde aan hygiëne en veilig trainen en sport je enkel met andere vrouwen. Dit in combinatie met begeleiding van een Curves coach, maakt dat ieder lid haar doelstellingen kan behalen.

Hoewel wandelen en fietsen bijdragen aan de dagelijkse beweging, blijft krachttraining van groot belang voor een fit lichaam, een sterk immuunsysteem en gezonde levensstijl. Daarnaast helpt het om beter te slapen, stress aan te kunnen en je gelukkig te voelen. Het doordachte krachttrainingsprogramma van Curves biedt een volledige training in een circuit, met toestellen die zich aanpassen aan jouw kracht en intensiteit. Ook fijn: de workout duurt maar 30 minuten. Dat betekent een goed begin van het jaar, zelfs voor de drukste agenda.

“Wij gunnen het elke vrouw om 2022 goed te starten”, zegt Margriet Ransdorp “Daarom hebben we een speciale jubileum actie: sport de eerste twee weken gratis en ontvang een gratis leefstijladvies ter waarde van 99 euro!

Curves Driebergen, Traaij 111a, 3971 GD Driebergen, tel: 0343-513232 of meld je aan via curves.nl.

advertentie
advertentie