Foto uit archief.
Foto uit archief. 112Heuvelrug

Tieners beroofd en geslagen in Maarn; politie zoekt getuigen

25 november 2022 om 12:20 Misdaad

MAARN Twee jongens van 13 jaar oud zijn donderdagavond in Maarn beroofd van hun spullen. Ook werd een van de slachtoffers geslagen. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van deze beroving aan de Buurtsteeg in Maarn.

De twee tieners reden rond 20.15 uur na hun voetbaltraining in Maarn over de Buurtsteeg in de richting van Maarsbergen toen er plotseling twee jongens achter een boom vandaan kwamen die begonnen te schreeuwen. Een van de jongens droeg een blauwe jas en was ongeveer 1.60 meter.

Even later kwamen er twee jongens naast de slachtoffers fietsen. Mogelijk waren dit dezelfde jongens of hoorden ze bij de jongens, die eerder schreeuwend achter de boom vandaan kwamen. De jongens zeiden dat als ze hun spullen niet gaven ze zouden schieten. De slachtoffers hebben geen wapens gezien. De slachtoffers gaven hierop hun spullen af. Vervolgens werd een van de slachtoffers gedwongen op zijn knieën te gaan zitten. Hij kreeg direct een klap.

SIGNALEMENTEN De eerste jongen is klein, ongeveer 1.30 meter en heeft bruin, krullerig, kort haar. Hij heeft een tenger postuur en een lichtgetinte huid. De jongen droeg een zwarte hoody en een zwarte joggingbroek. De tweede verdachte is blond, slank en heeft een lichte huid. Hij droeg een t-shirt, blauwe jeans en een vest of jack.

GETUIGEN De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. ,,Heeft u iets gezien van deze beroving? Of misschien weet iemand wel wie deze jongens zijn? Laat het ons dan weten. Dat kan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook kunt u gebruikmaken van het online tipformulier.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie