Afbeelding
Paul Nolens/BDU

Getuigen mishandeling gezocht

25 april 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zaterdagavond 21 april plaatsvond op de kermis. Omstreeks 22.00 uur was een 30-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg op de kermis aan de Arnhemsebovenweg. Plotseling kwam er een man voor hem staan die geld eiste. Voordat hij kon reageren kreeg hij een klap waardoor hij op de grond viel. Het slachtoffer werd daarna meerdere malen geslagen. Een aantal personen hielp het slachtoffer door de man bij hem vandaan te trekken.

Signalement dader

Blanke man, 20-22 jaar, 1.75 meter, wat langer, heel blond haar, gespierd postuur, blauw jack, spijkerbroek en sportschoenen van het merk Nike.

De politie is nog op zoek naar de verdachte en roept daarom getuigen op zich te melden. De politie komt graag in contact met de personen die het slachtoffer te hulp schoten. Ook zoekt de politie andere getuigen. Mensen die meer informatie over de verdachte hebben of hebben gezien wat er gebeurd is, kunnen contact opnemen met het wijkteam in Driebergen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

advertentie
advertentie