Getuigen van gewelddadige beroving gezocht

Nieuws

DRIEBERGEN - Op zondagavond 6 oktober werd een jongen mishandeld en beroofd. De politie zoekt getuigen van het incident. Ook komt de politie graag in contact met voorbijgangers die het slachtoffer naar het ziekenhuis hebben gebracht.

Rond 22.00 uur liep een 17-jarige jongen uit Driebergen-Rijsenburg op de Drieklinken. Ter hoogte van een speeltuin werd hij aangesproken door drie mannen. Meteen daarna mishandelden de mannen hem. Hij kreeg meerdere klappen en werd ook geslagen met een voorwerp. Vervolgens beroofden zij hem van zijn persoonlijke goederen. Het drietal ging er daarna snel vandoor. Ze lieten het slachtoffer gewond achter. Voorbijgangers hebben de jongen gevonden en naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij behandeld aan verwondingen aan zijn hoofd en arm.

Signalement

De drie mannen die jongen mishandelden en beroofden hebben een donkergetinte huidskleur. Eén van hen heeft een iets lichtere huidskleur, maar wel donker. Eén van hen heeft rastahaar tot op zijn schouders en droeg die avond een donkerkleurige muts met daarop een polo teken. Over de muts had de man een capuchon.

Getuigen gezocht

De politie heeft de gewelddadige beroving in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Ook wil de politie graag spreken met de onbekend gebleven voorbijgangers die de jongen naar het ziekenhuis hebben gebracht. Mogelijk beschikken zij over belangrijke informatie voor het onderzoek. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47