De winkeliers in Doorn bedanken hun klanten met diverse acties.
De winkeliers in Doorn bedanken hun klanten met diverse acties. Babs Bouwman

'Beleef Doorn is gewoon leuk'

Nieuws

DOORN Een weekend vol gezelligheid en verrassingen bij alle winkels in Doorn. Dat is Beleef Doorn. Iedereen die op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei het centrum binnenloopt kan genieten van leuke acties die de winkeliers organiseren. De een heeft een proeverij, de ander een kortingsactie en weer en ander geeft een attentie bij iedere aankoop weg. De insteek is om waardering naar alle klanten te uiten. Eigenlijk een soort bedankje van de ondernemers.

Babs Bouwman

Beleef Doorn is een initiatief van de Vereniging Ondernemersfonds Centrum Doorn (VOCD). Dit evenement is al een aantal jaren een groot succes. De ondernemers organiseren dit extraatje voor de klant, omdat zij zich bewust zijn dat ze hun bestaansrecht te danken hebben aan het commitment van de mensen die lokaal shoppen.

Dit jaar doen voor het eerst alle winkels mee en legt iedereen de roze loper uit: de Kampweg, de Amersfoortseweg, de Passage, Rozenburg en de Dorpsstraat. Tijdens de openingstijden van de winkels zijn de winkelstraten een en al gezelligheid.

Op zaterdag is er live-muziek van een gitarist en zangeres en is er ook een activiteit voor de kinderen. Een aantal winkels is ook nog op zondag geopend.

FACEBOOK Een tipje van de sluier willen de winkeliers wel oplichten. ,,Bijvoorbeeld Etos Doorn geeft bij aankoop van 15 euro een zomerleesboek weg. Van Leeuwen Kaas heeft de hele dag door proeverijtjes. Bij Divaria Boetiek staat een comfortabele stoel voor rug massages. Bij Meesterschoenmaker Van Doleweerd krijg je bij iedere aankoop een attentie. Het Gadehuis heeft stapelkortingen. Bij Van Veldhuizen womenswear krijg je 20 procent korting op je aankoop van een zomerjas", vertelt een woordvoerder.

PLANTEN ,,Bij de Firma Haalboom: alles voor uw tuin en dier, krijg je bij aankoop van 25 euro aan planten één liter plantenvoeding gratis. Nieuwsgierig naar andere acties? Like of bekijk de Facebookpagina's van winkels als je meer wil weten. Of ga het gewoon zelf ontdekken. Beleef Doorn is vast en zeker verrassend dit weekend. Kom genieten van de leuke sfeer. Want die is er beslist. Daar doen de Doornse ondernemers hun uiterste best voor. En nu maar duimen voor mooi weer."

f doornsewinkels

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 6 uur geleden
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 7 uur geleden
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 10 uur geleden
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Voedselbank Utrechtse Heuvelrug zoekt chauffeurs: ‘Geen week is hetzelfde’ 16 uur geleden
Afbeelding
Bloemencorso uitgebreid bij Regio 90FM en Regio 90TV 10 aug, 16:11
Afbeelding
Sportverslaggever Huub van Aerssen overleden 10 aug, 13:48