Werklust en inzet HDS niet beloond

23 januari 2014 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Ondanks de getoonde werklust en inzet slaagde zondag derdeklasser HDS er op eigen terrein niet in om tot w

Van meet af aan liet thuisploeg HDS er geen gras over groeien. Met een tomeloze inzet werd een goed voetballend SCH onder druk gezet, wat in de 34e minuut resulteerde in een 1-0 voorsprong voor HDS. Alhoewel Harmelen de betere voetballende ploeg was en goed combinatiespel op de mat legde, compenseerde HDS dat met gedegen werkvoetbal. Het was derhalve jammer dat de thuisploeg kort voor het rustsignaal de gelijkmaker moest incasseren (1-1). Een overigens prachtig ingeschoten doelpunt. Ruststand 1-1. Gezien het vertoonde spel van die eerste helft, zat er voor HDS eigenlijk meer in het vat.

Maar net als de wedstrijd de week er voor tegen Houten, trok HDS wederom aan het kortste einde en zag SCH met een 1-2 overwinning het veld verlaten. Voor de hardwerkende Leersumers een absolute deceptie en wederom geen loon naar werken. Trainer Frank Brouwer: ,,Ondanks deze tegenvaller zijn we op de goede weg terug en heb ik nog alle vertrouwen in een goede afloop."