DEV roemloos ten onder tegen hekkensluiter

29 november 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Wie gedacht had dat DEV geleerd had van de fouten tegen Driebergen kwam bedrogen uit. DEV-trainer Michel van Aken: ,,We kwamen veelal te laat, verloren de duels en liepen eigenlijk continu achter de feiten aan. Een teleurstellende voetbalmiddag."

Al na tien minuten kwam DEV op een 1-0 achterstand en vergat thuisploeg Hercules vervolgens het karwei al vroegtijdig af te maken. De DEV-formatie kon absoluut geen vuist maken en kwam op slag van rust op een 2-0 achterstand (tevens ruststand). Alhoewel van Aken zijn ploeg in de rust had aangegeven om eindelijk eens de draad op te pakken, was het de thuisploeg die in de 52e minuut kon uitbreiden naar 3-0.

Daarmee leek te wedstrijd al in een vroeg stadium te zijn gelopen. Maar een opleving aan de zijde van DEV leverde binnen tien minuten twee doelpunten op, waardoor er weer hoop gloorde voor de Doornse formatie. De 4-2 bleek uiteindelijk de genadeslag. En alhoewel DEV nog wel kon terugkomen tot 4-3, was het Hercules dat de eindstand bepaalde op 5-4. Duur en zuur puntenverlies voor DEV.