Eindelijk winst voor FC Driebergen

11 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - FC Driebergen pakte vorige week voor het eerst een punt in de derde klasse D van het zaterdagvoetbal. Tegen DESTO kwamen er drie punten bij. Het werd 5-2 in het voordeel van de thuisploeg. Tolga Albayrak scoorde twee keer voor de mannen van Bert van de Brom.

Met veel combinaties begon de thuisploeg overrompelend aan de ontmoeting met DESTO. Binnen zeven minuten stond het al 2-0 via goals van Jelle Adema en Tolga Albayrak. Er kwam wat nonchalance in het spel van FC Driebergen. De 2-0 had de heren toch iets te veel in slaap gesust. Het was dan ook geen grote surprise dat de 2-1 en 2-2 viel. Daarna herpakten ze zich en via Dobias Aldenkamp werd het 3-2; dat was tevens de ruststand. Mede door goed keeperswerk van Michel van Bruggen stond die score op de borden na 45 minuten.

In de tweede helft drong DESTO wel vol aan, maar vielen de doelpunten aan andere kant. Albayrak scoorde zijn tweede van de middag en Midas de Wildt zorgde voor de 5-2 eindstand. Volgende week speelt de equipe van Van de Brom de bekerwedstrijd tegen Spakenburg 2, daarna staat de ontmoeting met FC Kockengen op de rol.