DVSA krijgt harde klap van FZO

20 september 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - De zaterdag vierdeklasser DVSA ging zaterdag in tegen FZO heel hard onderuit. Met maar liefst 9-2 werd de ploeg van trainer Wes Meerssman onder de voet gelopen.

Meerssman: ,,Met het huidige spelersmateriaal spelen we eenvoudigweg een klasse te hoog. Belangrijk is dat we ondanks deze 'zeperd' de rijen gesloten houden. Alhoewel we de komende jaren bewust kiezen voor een goede opbouw van de ploeg, doet dit soort nederlagen wel heel erg veel pijn."

DVSA begon ongeïnspireerd aan de wedstrijd en kreeg dan ook direct de deksel op de neus. Binnen 13 minuten stond de ploeg al op een 3-0 achterstand en was de wedstrijd al vroegtijdig gelopen. Persoonlijke fouten en verkeerde keuzes in de opbouw lagen ten grondslag aan deze vroege achterstand. De 4-1 ruststand had dan ook nog veel hoger kunnen uitvallen.

In de tweede helft een 1 op 1 spelend DVSA, dat weliswaar een goede start kende, maar uiteindelijk absoluut niet opgewassen bleek tegen een fel aanvallend FZO dat haar kansen rook. Uiteindelijk mocht DVSA de handen dichtknijpen dat het 'slechts' bij het 9-2 verlies bleef.