FC Driebergen thuis hard onderuit

13 september 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - FC Driebergen ging op het eigen sportpark De Woerd met 0-6 hard onderuit tegen een op alle fronten beter acterend De Bilt.

Driebergen-trainer Bert van den Brom: ,,Er was absoluut geen beweging in de ploeg en we lieten ons gewoonweg aftroeven. De Bilt was vandaag eenvoudig een maatje te groot."

Van meet af aan werd Driebergen teruggedrongen op eigen helft en had de ploeg absoluut geen antwoord op het goede aanvalsspel van de gasten uit De Bilt die niet alleen goed combineerden, maar ook aan de bal ijzersterk waren. Meer dan een incidentele 'uitval' voor de thuisploeg zat er niet in. Met speelsgemak walste De Bilt over de thuisploeg heen en stond al met de rust op een 0-4 achterstand. Alhoewel De Bilt na rust duidelijk een stapje terug deed, bleef Driebergen de onderliggende partij en kwam in de 52e minuut op een 0-5 achterstand. Met een goed ingeschoten penalty voor de Biltenaren in de extra tijd, eindigde dit eenzijdige treffen in een 0-6 nederlaag voor FC Driebergen.