Seizoensopening de Twee Marken

4 september 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - De Twee Marken bruisen vrijdagavond 6 september van de activiteit. De eerste vrijdag in september is de inschrijfavond voor de cursussen van Maarn Wijzer. Dit keer hebben vele verenigingen en gebruikers van het dorpshuis zich aangesloten en zo wordt het Maarnse culturele en sportieve seizoen groots geopend. Tussen 19.00 en 20.30 uur is iedereen welkom.

door Monique José Timmermans

Gera Hensbergen, voorzitter van Maarn Wijzer: ,,Er komen altijd veel mensen, maar wij constateerden wel dat de belangstelling voor de inschrijfavond terugloopt. Er wordt steeds meer via de website ingeschreven voor cursussen. Aangezien we het sociale aspect van de avond niet verloren wilden laten gaan, hebben we met Sandra de Bie voor een grotere opzet gekozen."

Alle gebruikers van de Twee Marken reageerden spontaan en enthousiast. En dus zijn de bibliotheek en T'Uniek (langer) open, zijn de Fotokring en bridgeclub aanwezig, kunnen mensen naar het jeugdhonk en zo vertelt pachter De Bie: ,,Daarnaast heb ik een peuter- en kleuterspeelhoek ingericht voor als moeders hier overdag met hun kleintjes zijn."

In de sporthal kunnen de bezoekers naar Indoor bowls, Levitas gym, Judo, Reflex Tafeltennis, Follie In en badminton. Maar ook de sportverenigingen van buiten het dorpshuis laten zich niet onbetuigd. In de zaal zijn hockey, voetbal, tennis en zaalvoetbal activiteiten.

Er zal een muzikale noot geblazen worden door Harmonieorkest Manderen tijdens korte optredens om 19.15 en 19.50 uur. Maar ook de muziekschool heeft een piano klaarstaan voor wie die toetsen eens wil proberen.

Uiteraard is de bar open, voor de koffie en thee wordt deze avond een gereduceerde prijs gerekend. De zomer heeft de exploitant niet stilgezeten.

De Bie: ,,Onderhoud en veranderingen moeten wel gebeuren, maar zijn niet altijd zichtbaar. Eén uitzondering, in het hele dorpshuis is wifi beschikbaar."

advertentie
advertentie