'Maak kennis met een flitsende sport'

3 september 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Zin om vrijblijvend kennis te maken met een flitsende en spannende sport? Kom dan naar de open dagen van Badmintonclub Doorn in Sporthal Steinheim.

De combinatie van snelheid, techniek en tactiek maken badminton tot een fascinerende sport, zowel voor geroutineerde spelers als voor beginners. En het mooie is: jong en oud kunnen het vlug leren. Ook wie nog nooit een racket heeft vastgehouden, kan binnen vijf minuten badminton spelen.

Wie zelf wil ervaren hoe leuk badminton is, is welkom op de open dagen van Badmintonclub Doorn. Deze vinden plaats in Sporthal Steinheim op donderdagavond 5 en 12 september en op zondagochtend 8 en 15 september.

Alle leeftijden

Jeugd tot zestien jaar kan de twee donderdagen vanaf zeven uur 's avonds meespelen. Degenen die ouder zijn dan zestien, zijn vanaf acht uur welkom.

Zondagochtend 8 en 15 september kunnen alle leeftijden tussen tien en twaalf uur in Sporthal Steinheim terecht. Op de open dagen zijn voldoende rackets en shuttles aanwezig. Aanmelden hoeft niet. Wel graag zaalsportschoenen meenemen.

Gezelligheid

Badmintonclub Doorn speelt van begin september tot eind mei elke donderdagavond en een aantal zondagochtenden. De vereniging vindt gezelligheid en een goede sfeer op de speelavonden minstens net zo belangrijk als sportief en gezond bezig zijn. Vaste onderdelen van het seizoen zijn het Herfsttoernooi, het Oliebollentoernooi, het Lentetoernooi en de altijd oergezellige afsluitende barbecue.

Ook spelenderwijs aan een betere conditie werken? Aarzel niet en word lid van Badmintonclub Doorn. Meer informatie via www.bcdoorn.nl of 0343-413610 (Joost van Klink).

advertentie
advertentie