Eenmalige korting op Welnúhpas

Nieuws

DOORN - Welnúh heeft vanaf 1 juli de Welnúhpas. Deze pas is door Welnúh geïntroduceerd in samenwerking met bedrijven en organisaties. De bezitters van de pas hebben hiermee toegang tot kortingen en aanbiedingen bij een groot aantal winkels en organisaties en natuurlijk ook op de diensten van Welnúh.

,,De pas kost 25 euro. Op de Informatiemarkt van 7 september is de pas eenmalig te verkrijgen met 5 euro korting, dus voor 20 euro. Een behoorlijk voordeel!" vertelt Marja Schaap, manager Welzijn, Zorg en Wonen van Welnúh. ,,De pas is een jaar geldig en te verkrijgen bij de Steunpunten Welzijn, Zorg en Wonen van Welnúh en bij de receptie van de Kampwegkerk in Doorn."

Goed aanbod

Richard Postma, vrijwilliger van de Welnúhpas verzorgt de contacten met de aanbieders. Richard: 'Er is al een goed aanbod beschikbaar en dit wordt nog dagelijks uitgebreid. Het aanbod staat op www.welnuh.nl en wordt regelmatig ge-update." Richard licht toe, dat het gaat om een win-win situatie.

,,,In deze tijden is het zowel voor de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug als de organisaties en bedrijven goed om gebruik te maken van elkaars mogelijkheden. Op deze manier krijgen de bezitters van de pas een aantrekkelijke korting en krijgen de bedrijven en organisaties afnemers van hun producten en diensten." Marja schaap vult aan: ,,Als er bedrijven, winkels of organisaties zijn die ook mee willen doen aan dit project, dan kunnen ze altijd contact met mij opnemen: ,,Voor bedrijven of organisaties is het natuurlijk ook een leuk idee om de pas te gebruiken als relatiegeschenk of personeelsattentie."

Meer info: www.welnuh.nl of tel. 0343-523000. telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09.00-17.00 uur en vrijdag van 09.00-12.00 uur. Organisaties en bedrijven kunnen contact opnemen met via richard.postma@gmail.com

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 22 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30