Avondexcursie op het Leersumseveld

20 juni 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Het Leersumseveld beleven terwijl de nachtelijke rust zijn intrede doet, een belevenis op zich. Dit is ook de tijd dat dieren als bv het ree, de vos of misschien zelfs de das op hun dagelijks struintochten gaan op zoek naar voedsel.

De boswachter van Staatsbosbeheer houdt vrijdag 28 juni een avondwandeling. Een wandeling waarbij de nacht langzaam zijn intrede doet is altijd spannend. Tijdens de wandeling ervaar je hoe de natuur overgaat van de drukte van de dag naar de rust van de nacht. Dit merk je aan zowel plant als dier en de boswachter zal proberen deelnemers daarop te wijzen doormiddel van de kleine details die op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn maar toch leuk om te weten.

Aanmelden kan tot en met 27 juni op werkdagen van 08.00 tot 17.00 op tel. 06-22903112. Kosten zijn 5 euro per persoon inclusief koffie / thee. Starttijd is 21.30 uur bij de veldschuur van Staatsbosbeheer aan de Maarsbergseweg 18a in Leersum. Stevige schoenen zijn een pré omdat er ook moeilijk begaanbare paden worden bewandeld. Honden niet toegestaan.

advertentie
advertentie