Nog kaarten beschikbaar voor drive-in bioscoop

18 juni 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Voor de Nederlandse dramafilm ‘De Storm’ in de Drive-in bioscoop bij de Marinierskazerne aan de Oude Arnhemse Bovenweg in Doorn, op vrijdag 21 juni 2013 zijn nog volop kaarten beschikbaar. Bioscoopgangers die zich aanmelden voor 5 kaarten tegelijk, maken kans op één gratis kaart. Zie voor deze actie de Facebookpagina van 100% Heuvelrug.

Het voorprogramma start om 21.30 uur met Djvandenberg en een film over mariniers in actie. Vanaf 21.00 uur kunnen bioscoopgangers met hun auto het terrein op via de ingang aan de Oude Arnhemse Bovenweg. De mariniers geven aanwijzingen hoe te parkeren met goed zicht op het scherm. Voor geluid moeten bezoekers hun autoradio afstemmen op FM.

De Notabelen uit Doorn verzorgt typisch Amerikaanse filmsnacks zoals popcorn en hotdogs voor en tijdens de film. Rollerskaters brengen de drankjes en filmsnacks op bestelling rond. Kosten voor de Drive-in zijn 20 euro per auto. Kaarten reserveren om zeker te zijn van een plaats, kan via de website: www.100procentheuvelrug.nl. Kaarten kunnen vrijdag aan de ingang cash betaald worden. Het terrein gaat om 21.00 uur open. Aanvang van het voorprogramma 21.30 uur. De hoofdfilm start om 22.30 uur.

advertentie
advertentie