Open dag ATV Amerongen

3 juni 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Op het vernieuwde tennispark van de Amerongse Tennisvereniging vindt op zaterdag 15 juni een sportieve en feestelijke Open Dag plaats. Aanleiding is de aanleg van de nieuwe Smashcourt banen bij de tennisclub, een aantal weken geleden. Deze zullen op diezelfde dag om 16.00 officieel worden geopend. Tijdens de Open Dag is er een gevarieerd programma voor jong en oud. Zo is iedere geïnteresseerde welkom, vinden er gratis proeflessen en tennisclinics door regionale toppers plaats en is er vertier voor de jongste bezoekers.

Mede-organisator Albertine Broeder-Heetland vertelt over de Open Dag: ,,We leven al een aantal jaren met het idee een Open Dag te organiseren om een breder publiek met de tennissport te laten kennismaken. De opening van de nieuwe banen is een perfect moment om dit mee te combineren. Maar wel op een informele manier. Tennisschool XXL verzorgt vrijblijvend voor jong en oud proeflessen en een tennisclinic door regionale topspelers. Bovendien organiseren we een wedstrijd op een officiële snelheidsmeter. De aankleding van het terras zal feestelijk zijn, met hapjes, drankjes en vrolijke muziek. Voor kinderen is er een ballonnenwedstrijd en een springkussen. Met de ballonnenwedstrijd maken deelnemers kans op een gratis tennisracket. Geïnteresseerden om lid te worden van onze tennisvereniging profiteren tijdens de Open Dag ook nog eens van een uniek kennismakingsaanbod, in samenwerking met het bij de ATV gevestigde Sport Optimaal'', zo besluit Albertine.

De festiviteiten starten om 15.00 uur en eindigen om 19.00 uur. Om 16.00 uur vindt de officiële opening van de nieuwe tennisbanen plaats. De laatste ontwikkelingen en het actuele programma rondom de Open Dag zijn te volgen via de compleet vernieuwde website van de ATV www.amerongsetennisvereniging.nl, of via Facebook (Facebook.com/atvamerongen) en Twitter (twitter.com/atvamerongen).

advertentie
advertentie