Vader vermiste jongens nog gezien in Leersum

Nieuws

LEERSUM - De vader van de vermiste Ruben en Julian is volgens de politie in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 1.40 uur nog gezien in de buurt van Leersum. De politie zoekt daarom naar camerabeelden uit de omgeving. Het is onbekend of de jongens op dat moment in de auto bij de vader zaten.

Nadat dinsdagnacht de zoektocht in de bossen bij Doorn, waar de vader dinsdag dood werd aangetroffen, al werd gestaakt, werd gisteren de zoekactie in het bos bij het Limbuirgse Elsloo ook zonder resultaat stopgezet.

Oproep politie

Uit onderzoek is gebleken dat de auto van de 38-jarige vader, de blauwe Hyundai Getz met het kenteken 08-NT-BV, in de nacht van maandag 6 mei op dinsdag 7 mei 2013 rond 01.40 uur op de provinciale weg N233 heeft gereden. Op dat moment reed de auto over de Rijnbrug. Vervolgens is hij vermoedelijk linksaf geslagen de N225 op richting Leersum.

Camerabeelden gezocht

De politie doet zelf onderzoek naar eventuele camerabeelden, maar kan ieders hulp gebruiken. Mensen die als particulier of bedrijf een camera gericht op de weg hebben staan, of de auto daar hebben zien rijden, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

In de bossen bij Doorn hebben vrijwilligers gisteren, op Hemelvaartsdag, een zoekactie op touw gezet. Ze speurden naar de vermiste broertjes uit Zeist in een deel van de Kaapse Bossen waar de politie volgens hen niet had gezocht.

Vrijwilligers doorzoeken het bosgebied

Gisterenavond hebben, na een oproep op Facebook, zo’n zestig mensen gezocht in de bossen van Doorn naar de vermiste jongens uit Zeist. Zij hebben in het bos aan de overkant van het Doornse Gat gezocht, maar ook dit leverde geen resultaat op.

advertentie
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 17 uur geleden
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 30 jun, 16:00
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 30 jun, 13:31
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 30 jun, 11:45
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 30 jun, 07:30
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49