1-0 Pieter Hegger; 2-0 René Okkerse; 3-0 René Okkerse; 4-0 Michael Beugen; 4-1 Falco Keiman; 4-2 Vincent Gorsel.

6 mei 2010 om 00:00 Nieuws

DOORN - De confrontatie tussen de streekgenoten DEV en DVSA heeft zaterdag een duidelijke winnaar opgeleverd. Met 4-2 trok de Doornse formatie op eigen grond aan het langste eind.

Voor beide teams stond er niets meer op het spel. In de eerste helft speelde DEV beter maar kreeg ook DVSA kansen om tot scoren te komen. Daar werd echter slordig mee omgegaan.

Na een half uur viel de openingstreffer. Pieter Hegger werd binnen de beruchte lijnen neergelegd. Met de toegekende strafschop had Gerben van Veldhuijsen geen probleem: 1-0.

Vrij snel na rust konden nummer twee en drie worden genoteerd, allebei op bijna identieke wijze gescoord door René Okkerse. Met afstandschoten dwong hij de Amerongense doelman tot opgave: 3-0.

Daarna droeg ook middenvelder Michael Beugen zijn steentje bij aan het succes van DEV. De A junior nam de bal ineens op zijn slof: 4-0.

Pas in de slotfase kwamen de bezoekers tot scoren. Falco Keiman en Vincent Gorsel bepaalden de eindstand op 4-2.