1-0, 2-0, 3-0 Bunnik, 3-1 van Kampen, 3-2 Rick Andeweg, 3-3 Paul Okkersen

25 maart 2010 om 00:00 Nieuws

DOORN - In een zenuwslopende wedstrijd waarin de Doornse vierdeklasser DEV met 3-0 achter kwam, werd uiteindelijk met 3-3 gelijk gespeeld. In de eerste helft van dit voetbalduel kwam DEV al in de twintigste minuut op een 1-0 achterstand door een werkelijk bijzonder fraai doelpunt. Tot overmaat van ramp was het de DEV-goalie die in de dertigste minuut blunderde en daarmee zijn ploeg op een 2-0 achterstand zette. Na een pittig betoog van DEV-trainer Michel van Aken, leek de Doornse ploeg zich in eerste instantie te herstellen, maar moest toch tegen alle verhoudingen in in de 50e minuut de derde tegentreffer incasseren (3-0). Maar vanaf dat moment kreeg DEV vleugels en liet zien dat het tot grootse daden in staat was. Met treffers in de zestigste minuut (3-1 Van Kampen), 75ste minuut (3-2 Rick Andeweg) en 85ste minuut (3-3 Paul Okkersen) trok DEV de stand gelijk en was het wachten op de winnende treffer. Maar ondanks een groot veldoverwicht van Doorn kwam het winnende doelpunt niet tot stand en moest de ploeg van Michel van Aken slechts genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel. Van Aken:”Op basis van de tweede helft was winst absoluut gerechtvaardigd geweest”.