Organisatie kijkt terug op geslaagd nieuwjaarsfeest Amerongen

7 januari 2010 om 00:00 Nieuws

Voor Putman begon het feest op 30 december al. ,,We zijn op woensdag begonnen met het omtoveren van de sporthal in een feestzaal. We hebben alles met een man of zes, zeven opgebouwd. Uiteindelijk hebben we de halve zaal gebruikt voor het feest.”

Feest in De Ploeg smaakt naar meer AMERONGEN - Het grote nieuwjaarsfeest in De Ploeg is succesvol verlopen. Zo’n 350, vooral jonge, Amerongers kwamen op het nieuwjaarsfeest af. ,,Voor een eerste keer is dat een mooie opkomst, er konden 600 mensen in de zaal maar ik had niet verwacht dat het uitverkocht zou raken”, aldus Edwin Putman, organisator van het feest.

door Paul Nolens

Het nieuwjaarsfeest heeft er volgens Putman zeker aan bijgedragen dat de jaarwisseling zonder incidenten is verlopen. ,,Andere jaren zijn er altijd vernielingen geweest in het dorp. Dit jaar is er wat dat betreft helemaal niets gebeurd. Het feest heeft echt effect gehad, de jongeren hangen anders maar rond op straat, nu was iedereen binnen aan het feesten”, aldus de trotse organisator.

Goede muziek

DJ Marty Morin, Martin Schuilenburg, uit Amerongen zette volgens Putman de zaal flink op stelten. ,,De DJ draaide heel goed. Ook de band Hooked on Red zorgde voor de juiste sfeer. De muziek was helemaal geslaagd.”

Burgemeester feest mee

Als het aan Putman ligt dan wordt er volgend jaar weer een groot feest gevierd tijdens Oud en Nieuw. ,,Iedereen vond het geslaagd en de opkomst was prima voor de eerste keer.” Putman besluit: ,,Ook de burgemeester is nog even komen kijken bij het feest. Hij was erg enthousiast. Ik zie geen reden om het volgend jaar niet te doen.”

advertentie
advertentie