Kerstboomverbranding

30 december 2009 om 00:00 Nieuws

MAARN/MAARSBERGEN - Met de gedachten aan de laatste oliebol en zoveel goede voornemens voor 2010 begint de Oranjevereniging, in samenwerking met de vrijwillige brandweer van afdeling Maarn-Maarsbergen, het nieuwe jaar traditioneel met de verbranding van ingeleverde kerstbomen. Op 7 januari van 18.30 tot 20.00 uur is iedereen – met of zonder kerstboom – welkom op de Koeheuvels. Mede dankzij de medewerking van de brandweer kan dit spektakel wederom worden gerealiseerd.

Evenals voorgaande jaren worden er lootjes uitgegeven voor ingeleverde bomen. Hiervoor gelden de volgende spelregels. Voor iedere ingeleverde boom ontvangt men één lootje. Er is ook weer een extra prijs voor diegene die de meeste bomen inlevert. Let wel: dit kan maar één persoon zijn. Verzamelt iemand bijvoorbeeld met vier vriendjes de meeste bomen dan ontvangen zij hiervoor één prijs.

Tijdens de kerstboomverbranding zijn er oliebollen en warme chocolademelk. De afgelopen jaren werden deze beschikbaar gesteld door respectievelijk Bakkerij Van de Pol en Motel Maarsbergen. Zij zullen ook dit jaar weer meehelpen om van dit festijn iets moois te maken.

Inwoners van Maarsbergen kunnen hun bomen vanaf 18.00 uur inleveren bij de vrachtwagen van Wolfswinkel bij de kerk.

advertentie
advertentie