SVMM in Amerongen glorieuze winnaar in derby tegen DVSA

10 december 2009 om 00:00 Nieuws

Roy van Ettekoven 0-1, Roy van Ettekoven 0-2, Roy van Ettekoven 0-3, Nick Engelen 0-4

AMERONGEN - SVMM uit Maarn/Maarsbergen was vandaag in de Heuvelrugderby tegen DVSA uit en in Amerongen veruit de betere ploeg, wat zich in de tweede helft van de wedstrijd vertaalde in een dik verdiende 0-4 overwinning. In de eerste helft van de wedstrijd, die overigens van een zeer matig niveau was, waren er voor beide ploegen de nodige kansen die echter geen van allen doel troffen. Beide partijen speelden matig, in een laag baltempo en nauwelijks vloeiende combinaties. Maar met ingang van de tweede vijfenveertig minuten leek SVMM een metamorfose te hebben ondergaan, want de ploeg van trainer Fred Veenstra speelde werkelijk grandioos in een hoog baltempo en met bij vlagen oogstrelende combinaties. DVSA werd letterlijk onder de voet gelopen en had absoluut geen antwoord op het briljant spelende SVMM. De 0-4 overwinning was dan ook in alle opzichten verdiend te noemen met een hoofdrol voor van Ettekoven die een heuse hattrick op zijn naam schreef.