Drie jaar autobedrijf Melissen

Nieuws

Autobedrijf Melissen is meer dan een autobedrijf alleen. Naast een werkplaats en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s runt Melissen met een team van medewerkers ook de Shell pomp en shop aan de Rijksstraatweg. In het garagebedrijf, waar Melissen zelf bijna altijd te vinden is kan de klant terecht voor regulier onderhoud en APK keuring. Samen met zijn collega verricht hij alle voorkomende werkzaamheden, maar ook extra diensten zoals ruitreparatie, verkoop en plaatsing van winterbanden en het plaatsen van accessoires zoals licht metalen velgen, carkits en parkeersensoren. Melissen heeft een goede leerschool gehad voordat hij in Leersum neerstreek. Hij was bij een grote fordgarage enkele jaren chef werkplaats en locatie manager. Daarvoor werkte hij met veel plezier bij defensie, waar hij zich bezig hield met voertuigonderhoud. ,,En dan in de breedste zin van het woord, van motoren en vrachtwagens tot brandweerauto’s, prachtig,” aldus Melissen.

LEERSUM - Afgelopen juli is het drie jaar geleden dat Marc Melissen Autobedrijf Melissen in Leersum overnam. Toen hij in 2006 besloot om voor zichzelf te beginnen en een kijkje ging nemen bij het autobedrijf in Leersum, vermoedde hij de aanwezigheid van een verborgen camera. ,,De kans dat je de staatsloterij wint is volgens mij groter dan een bedrijf overnemen dat je eigen achteraam draagt,” lacht hij. ,,Maar er was geen camera te vinden. Het was echt zo. En de verkopende partij is zelfs in de verste verte geen familie van me!”

door Rose Carry Lokin

Sinds een jaar verhuurt het autobedrijf ook aanhangwagens. ,,Het loopt als een trein,” vertelt Melissen. ,,Er wordt vooral veel gebruik van gemaakt voor verhuizingen.” Ook de Shell pomp loopt lekker. Sinds de overname zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen. Naast brandstof kan de klant in de shop ook terecht voor vloeistoffen voor de auto, motor en brommer en is er een uitgebreid assortiment van sigaren, sigaretten, pijptabak, lekkere hartige snacks, zoete versnaperingen, dagbladen en krasloten. Sinds kort worden ook dagverse bloemen van Bloemist Kees de Nobel uit Leersum bij de shop verkocht.

Melissen is wegens zijn drukke werkzaamheden en vertrek van zijn vaste monteur naarstig op zoek naar een zelfstandig onderhoudsmonteur.

Voor informatie: Autobedrijf Melissen, Rijksstraatweg 152, 3956 CT Leersum. Tel: 0343-453240. E-mail: info@autobedrijf-melissen.nl. Voor alle diensten van het autobedrijf kan men kijken de website: www. autobedrijf-melissen.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Wethouder Gerrit Boonzaaijer reikt vrijwilligersprijzen uit 9 uur geleden
Afbeelding
Theater in De Binder over kiezen opleiding 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Vrijwilligers zetten zich in voor de Kolken: uniek leefgebied kamsalamander 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woningbouw achter de Lomboklaan op komst 25 nov, 15:41
Afbeelding
Geijtenbeek én Boers groeit gestaag 25 nov, 15:02
Afbeelding
Tieners beroofd en geslagen in Maarn; politie zoekt getuigen 25 nov, 12:20
PREMIUM
Afbeelding
Boek Broekbergen gepresenteerd: Eerste exemplaar voor huidige eigenaren 25 nov, 07:32