Websites voor bedrijven en starters

16 april 2009 om 00:00 Nieuws

Hij deed daar een opleiding in digitale communicatie en mag zich ICT-beheerder noemen. De 25-jarige Ameronger is een half jaar geleden fulltime begonnen met zijn eigen bedrijf. Hij maakt websites voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf en richt zich op startende ondernemers.

AMERONGEN - Als kind al werd Mark van Barneveld getrokken door computers. En computers hebben hem nooit meer losgelaten. Na de MBO heeft hij vorig jaar zijn studie afgerond aan de Hogeschool Utrecht.

door Linda Dijkstra

In De Kaap is al eerder een artikel verschenen over Mark. Na zijn studie ging hij een half jaar met zijn vriendin naar Vietnam. Boeiende reisverslagen van zijn eigen website werden in de krant gepubliceerd.

Een droomreis werd werkelijkheid en nu werkt deze ICT-er hard om weer een droom te verwezenlijken.

Sfeer bedrijf proeven

Vijf dagen per week is hij met zijn eigen onderneming bezig. ,,Als ik een opdracht van een bedrijf of ondernemer aanneem, kom ik kennis maken met de medewerkers, want ik wil de sfeer van een bedrijf goed in me opnemen.

Ik oriënteer me op de wens van de klant en als me helemaal duidelijk is wat men graag op de website wil hebben, ga ik ermee aan de slag”, aldus Van Barneveld.

Goede service

Hij vindt het belangrijk om goede service te verlenen en eerlijke informatie te verstrekken. Zo is het een kleine moeite om een aantal pagina´s extra aan te maken, als dat gewenst is.

Hij wil mensen niet bedriegen: ,,Zoiets kost nu eenmaal niets extra´s, dus ook niet voor de klant”.

,,Ik leer mensen ook hoe ze dat zelf kunnen doen en hoe ze wijzigingen in hun website aan kunnen brengen met mijn eigen Content Management Systeem. Als ze er niet uitkomen, kom ik graag nog even langs om te helpen.”

De reacties op door hem gemaakte websites zijn heel enthousiast en over goede mond-tot-mond reclame heeft hij geen klagen.

Vanaf 400 euro

Op zijn website kunnen belangstellende ondernemers en starters zijn portfolio bekijken.

Vanaf 400 euro maakt Van Barneveld met veel enthousiasme een website, aangepast aan de persoonlijke wensen.

Info

Voor meer informatie over het bedrijf van Mark van Barneveld, kijk op www.pixion.nl.

advertentie
advertentie