Onderneming Meedenken & Doen!

2 april 2009 om 00:00 Nieuws

Blom heeft, voordat ze deze stap nam, veel secretaressewerk gedaan bij, onder andere, de Nederlandse Spoorwegen en de branche vereniging Hoveniers en Groenvoorzieningen. Bij de laatste is ze ruim tien jaar werkzaam geweest met als laatste functie interim directie- secretaresse. Blom: ,,Dit werk heb ik heel erg leuk gevonden, maar toch miste ik iets. Op één dag werd ik gebeld door twee verschillende bedrijven en werd gevraagd om bij hen te komen werken. Toen ging er een belletje bij mij rinkelen en ontstond het plan om voor mijzelf te gaan beginnen. In november vorig jaar heb ik ‘Meedenken & Doen’ opgericht en heb dit gelijk bij de Kamer van Koophandel laten inschrijven.”

LEERSUM - Sinds januari van dit jaar is op de Burgemeester Martenslaan 7’ Meedenken & Doen’ gevestigd. Een jonge onderneming, die op interim- projectbasis ondersteuning verleent op het gebied van management, personeel en communicatie. Eigenaresse Yvonne Blom.

door Marjan van den Dorpe

Blom heeft een zeer brede kennis op diverse vakgebieden. ,,Buiten secretaressewerk( opleiding gevolgd bij Schoevers) heb ik ook interesse voor talen. Voornamelijk Engels en Duits”, gaat Blom verder. “ In april ga ik nog even een opfriscursus hedendaags Engels volgen. Met Meedenken & Doen kan ik daardoor op velerlei gebied ingezet worden. Niet alleen bij het opstellen van een bedrijfsplan, het notuleren van vergaderingen en het opmaken van rapporten, maar dus ook voor vertaalwerk kan men bij mij terecht.”

Doordat Blom al haar tijd in haar bedrijf steekt, is zijn uiterst flexibel in haar werktijden. Zowel overdag (voor het vervangen van een zieke of overbelaste secretaresses) alsook ‘s avonds (voor het verslaan van vergaderingen) kan het bedrijfsleven een beroep op haar doen. Zelfs in het weekend is zij soms nog bezig met het vertalen en uitwerken van stukken. Hulp bij het oprichten van haar bedrijfje heeft ze gekregen van haar vader en schoonzus Martine Ophoff. Om haar bedrijfje meer bekendheid te geven worden er binnenkort in de regio flyers rondgebracht met alle informatie over Meedenken & Doen!

Blom: ,, De prijzen die ik hanteer zijn uiterst flexibel. Het hangt helemaal af van de opdracht. Een standaard uurtarief heb ik niet.”

Meedenken & Doen is op internet te vinden op: Burgemeester Martenslaan 7, 3956 EK Leersum of onder: www.zoekmanagementondersteuning.nl / info@zoekmanagementondersteuning.nl. Telefonisch is het bedrijf bereikbaar op nummer: 06-10 47 91 01.

advertentie
advertentie