Voorverkoop abonnementen

Nieuws

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 april begint de voorverkoop van de abonnementen aan de kassa in het gebouw van het zwembad. Tijdens deze voorverkoop zijn deze abonnementen aanzienlijk goedkoper dan ze in de gewone verkoop zijn. Op vrijdag kunnen belangstellenden van 14.00 tot 18.00 uur daarvoor terecht en op zaterdag is dat van 10.00 tot 14.00 uur. Op de website van het Bosbad (www.bosbad-leersum.nl) kan hiervoor een inschrijfformulier worden gedownload. Dit formulier moet, samen met een pasfoto van ieder gezinslid worden ingestuurd (tot 7 april). Dit formulier kan ook tijdens de voorverkoop meegenomen worden.

Nieuw zwemseizoen Bosbad Leersum LEERSUM - Nog even en het Bosbad opent weer haar poorten voor een nieuw zwemseizoen. Daarom gaat binnenkort de voorverkoop van de abonnementen van start. Ook staan er weer leuke activiteiten op het programma en wordt er druk aan de weg getimmerd wat betreft de accommodatie en de omgeving van het bad.

door Marjan van den Dorpe

Ruud Menger (lid van de activiteitencommissie):,, De voorbereidingen voor de opening van het zwembad zijn in volle gang. De baden worden schoongemaakt en opnieuw gevuld. De duikplanken geïnspecteerd en de picknick tafels weer neergezet. In de winterperiode is er door een heel team vrijwilligers hard gewerkt om het bos rond het bad uit te dunnen en is er het nodige onderhoud gepleegd. Hierdoor is er nu meer licht en ruimte gekomen en een betere doorkijk van boven naar beneden.” Het bestuur heeft in deze periode ook niet stil gezeten. Het heeft besloten om ook het bad in de toekomst een betere uitstraling te geven. Als activiteiten worden er dit seizoen weer zwemlessen gegeven, is er de zwemvierdaagse en is het de bedoeling weer een film te vertonen. Meer informatie: 0343- 4546026.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 29 minuten geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 35 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24