Themarondleiding schilderijen Kasteel

Nieuws

Pauline Marchand, professioneel restaurator van schilderijen, vertelt tijdens de rondleiding over de werkwijze, de ontdekkingen en lastige keuzes die er moeten worden gemaakt. Vooraf is er ontvangst met koffie of thee in het informatiecentrum met een algemene introductie. Daarna volgt in het Huys bij de schilderijen de toelichting.

AMERONGEN - Momenteel vindt op kasteel Amerongen een indrukwekkend restauratieproces plaats. Naast de restauratie van het “Huys” worden ook alle schilderijen letterlijk “onder handen” genomen. Belangstellenden wordt de mogelijkheid geboden om dit proces van dichtbij te volgen door middel van een themarondleiding.

De bijeenkomst wordt gehouden op vrijdag 14 november van 14.00-16.00 uur. Het maximum aantal deelnemers is twintig personen. Aanmelden kan schriftelijk bij Stichting Kasteel Amerongen, Drostestraat 20, 3958 BK Amerongen of via rondleidingen@kasteelamerongen.nl. De kosten bedragen €12,50 per persoon. Na het overmaken van dit bedrag op ABN-AMRO rekening nr. 415061482 o.v.v. themarondleiding schilderijen volgt een bevestiging. Info: www.kasteelamerongen.nl.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 47 minuten geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 53 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24