Feestelijke opening Hema

18 september 2008 om 00:00 Nieuws

,,In 1979 had mijn vader al een pand gekocht in Doorn om daar een Hema-vestiging te starten. Op het laatste moment is dat niet doorgegaan en is hij als franchisenemer vervolgens een vestiging van de Hema begonnen in Wijk bij Duurstede. In 1990 heb ik deze vestiging van mijn vader overgenomen. Het heeft bijna dertig jaar geduurd, maar nu is er dan toch eindelijk een Hema in Doorn”, vertelt Henk Bos (49), franchisenemer van de beide vestigingen. ,,De zaak is eerst grondig verbouwd. Zo is er een nieuw plafond aangebracht, nieuwe wanden, het interieur is veranderd en ook de verlichting is volledig vernieuwd. De winkelpaden moesten ruim zijn, zodat er ook met een rolstoel plezierig gewinkeld kan worden. De paden zijn nu tussen de 1.20 meter en 2.00 meter breed”, vervolgt Bos.

Een aanwinst voor centrum Doorn DOORN - Na een grondige verbouwing is in de voormalige winkel van Verf & Interieur Wilfred Greup vorige week woensdag een vestiging van de Hema geopend. Vorig jaar waren er de eerste contacten tussen een vertegenwoordiging van de Hema en Greup of de laatste niet bereid was om uit te zien naar een andere locatie. De Hema vond het pand namelijk uitermate geschikt om daar een vestiging op te starten.

door Rob Verbraak

Uitgebreid assortiment

In deze Hema is een ruime keuze in baby- en kinderkleding, er is een sokkenafdeling, ondermode is ruim vertegenwoordigd, ook is er een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke artikelen en is er een aparte afdeling voor bedmode zoals lakens, slopen en handdoeken. Door de ruime opzet is het hele assortiment overzichtelijk gerangschikt waardoor het er plezierig winkelen is. Deze vestiging is een zogenaamde A-vestiging waardoor niet het volledige assortiment van Hema aanwezig is. Om de keuze zo ruim mogelijk te houden, zijn er om die reden geen dagverse producten te koop. Koekjes en de beroemde Hema-rookworst zijn niet warm verkrijgbaar, maar wel gekoeld. Meteen na de opening was te merken aan de grote belangstelling van de inwoners dat er behoefte bestaat aan een Hema-vestiging. ,,Ook collega-ondernemers zijn blij met de uitbreiding van het huidige winkelaanbod en zien de Hema als een welkome aanvulling”, besluit Bos.

Openingstijden

Van maandag tot en met donderdag zijn de openingstijden van 9.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. ‘s Zaterdags is de Hema van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend. Het adres is Plein 1923 nummer 34-36. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

advertentie
advertentie