Gelijkspel dames Fortissimo

Nieuws

COTHEN - De handbalsters van GOconnectIT/Fortissimo moesten het in de tweede competitiewedstrijd van de Eredivisie opnemen tegen Venus/Nieuwegein. In een extreem hete sporthal deelden de handbalsters de punten: 25-25

De wedstrijd begon aftastend en beide teams wisten de eerste vijf minuten niet tot scoren te komen. Pas in de zesde minuut opende Lindy Mocking de score en leek de Cothense formatie op stoom te komen. Ze sloegen voor de eerste maal een klein gaatje naar 1-3 in de zevende minuut. Venus/Nieuwegein trok na een paar minuten echter de stand weer recht naar 3-3. Dit scoreverloop was het beeld van de gehele eerste helft. Dan weer sloeg GOconnectIT/Fortissimo een klein gaatje van 2 doelpunten om vervolgens Venus/Nieuwegein weer langszij te zien komen. Uiteindelijk werd er gerust bij een stand van 11-13.

Tot aan de 10e minuut van de 2e helft wisten de Cothense dames een voorsprong van 3 doelpunten vast te houden, stand 14-17, om vervolgens Venus/Nieuwegein binnen 3 minuten weer langszij te laten komen: 17-17. Dan trok GOconnectIT/Fortissimo weer aan de rem en sloeg weer een gaatje van 2 of 3 doelpunten. Met nog 4,5 minuut op de klok en een stand van 22-25 op het bord, leek de wedstrijd gespeeld. Maar niets was minder waar. Door te snel afronden gaven zij binnen 2 minuten deze voorsprong weer weg. Daarom werden de punten gedeeld: 25-25.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 13 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 23 uur geleden