Extra musicaloptreden

24 juli 2008 om 00:00 Nieuws

Meester Dik van groep 8 is in zijn vrije tijd regelmatig op de zondagavond organist tijdens de kerkdienst in het Zonnehuis. Extra leuk zijn de kerkdiensten als het kinderkoor optreedt. Zo is het idee ontstaan om voor de bewoners de liedjes van de musical te komen zingen. Voor de kinderen was dit natuurlijk extra spannend omdat het hun eerste optreden is buiten de eigen school. Met veel enthousiasme zijn ze naar het Zonnehuis gegaan. In de Oranjerie waar gebruikelijk allerlei activiteiten voor en met de bewoners plaatsvinden werd er heel aandachtig en met zichtbaar en hoorbaar plezier door ruim vijfentwintig bewoners naar de kinderen geluisterd.

DOORN - Groep 8 van cbs De Wijngaard uit Doorn bracht vorige week een bezoek aan het Zonnehuis. ‘Strafkamp 8’ was de titel van hun afscheidsmusical. Naast het optreden als afscheid van de basisschool gaven de leerlingen een extra optreden. De liedjes uit de musical werden gezongen voor de bewoners van het Zonnehuis.

,,Kunnen we alvast een afspraak maken voor volgend jaar?”, aldus één van de enthousiaste activiteitenbegeleidsters. Het optreden voor de bewoners werd van beide kanten als geslaagd genoemd. Zoals een reactie van één de leerlingen: ,,Wat leuk hè, meester? Die meneer in de rolstoel klapte bij elk liedje mee.”

advertentie
advertentie