Korfbal KCD Verf & Interieur

21 februari 2008 om 00:00 Nieuws
DOORN - Zaterdag speelde het eerste team van KCD / Verf & Interieur thuis tegen Midlandia, uit Bunnik.

Tot 2-2 ging het gelijk op, maar na 10 minuten sloegen de gasten een klein gaatje door te profiteren van foutjes (2-4). Via 4-4 liep KCD uit naar 6-4 en na een mooie combinatie met John Vroegop scoorde Rina Stomp de 7-5, waarna Jerre van Middelkoop, Maurits van Dijk en John Vroegop van afstand doel troffen. Na de rust was het 12-8 voor KCD. De tweede helft opende Midlandia maar een afstandsschot van Karin Kuus zorgde ervoor dat het verschil weer vier punten werd. De Doornse aanval stokte, en Midlandia kwam terug tot 13-11. Maurits van Dijk miste nog wedstrijdritme en was moe gestreden en werd vervangen door Ivo Stomp. Midlandia had inmiddels de aansluiting weer gevonden (13-12), maar het harde werken van de thuisploeg werd beloond toen Jerre van Middelkoop nog maar eens van afstand doel trof. Dat was echter maar tijdelijk, want vijf minuten voor het einde van de wedstrijd had Midlandia de wedstrijd gelijk getrokken, en was de voorsprong van KCD teniet gedaan. Nog eenmaal kwam KCD weer op voorsprong na een mooie doorloopbal van Jerre van Middelkoop, maar weer wist Midlandia de stand gelijk te trekken (15-15). En dat bleef het. Volgende week DWS.