,,Je veux de l’amour”

14 februari 2008 om 00:00 Nieuws

De raadszaal was omgetoverd van een kille fel verlichte ruimte in een sfeervolle zaal met mooie verlichting. Van het Groenwoud en zijn band op het podium deden al snel vergeten dat de zaal meestal een zakelijker functie heeft. Vooraf bleek wel dat de stroomvoorziening in het Cultuurhuis niet voldoende was voor het concert. Maar de brandweer schoot te hulp met een aggregaat, waardoor het meeklappende, meezingende en uiteindelijk ook meedansende publiek kon genieten van een geweldig optreden.

Raymond van het Groenewoud in Cultuurhuis DOORN - ‘Je veux de l’amour’, ‘Cha cha cha’ en het controversiele ‘Weg met Amerika’ schalden samen met veel andere bekende en minder bekende nummers van Raymond van het Groenewoud afgelopen vrijdagavond door het Cultuurhuis in Doorn. Een uitverkochte zaal vol liefhebbers genoot van het feest dat Van het Groenewoud en zijn band brachten op deze openingsavond van het cultureel jaar.

door Marleen Meijer

De organisatie van het feestje was dik tevreden. ,,Als de overige concerten net zo’n groot succes worden, tekenen we daar voor.”Oud-wethouder Henk Brandenhorst straalde: ,,Hiervoor is het Cultuurhuis bedoeld.” De programmaraad heeft haar best gedaan een zeer gevarieerd programma samen te stellen. Veel verschillende artiesten zullen hun opwachting maken de komende maanden. Op 22 februari is er een concert van Flairck, op 7 maart doet Ellen ten Damme het Curluurhuis aan en op 28 maart de popgroep Leaf. Voor de kleintjes is er op 6 april Kippetje Tok. Op 11 april komt de Comedytrain met Howard Komproe. Op 25 april Fay Lovsky, op 9 mei Eva de Roovere en op 23 mei wederom de Comedytrain dit maal met Daniel Arends en Thijs Maas.

advertentie
advertentie