Globe trakteert

29 december 2007 om 00:00 Nieuws

DOORN - Globe Reisburo bestaat dit jaar 40 jaar. Reden genoeg om klanten die tijdens de ‘Jarige Jokerweken’ van 15 december 2007 t/m 16 februari 2008 een boeking maken, te trakteren op extra feestvoordeel.

Dit feestvoordeel bestaat onder andere uit de keuze uit 50% korting op een fotoalbum van Globe fotoservice, met de 2e persoon gratis naar de Zwaluwhoeve, 10% korting bij Aktiesport en vele andere extra’s. Daarnaast maakt iedereen die tijdens deze actieperiode zomergidsen ophaalt, kans op één van de 40 vakantie cadeaubonnen t.w.v. € 400.

In de 220 winkels van de Globe Reisburogroep wordt bij alle bezoekers een actiewikkel om de reisgidsen gedaan met de kans om één van de 40 vakantie cadeaubonnen t.w.v. € 400 te winnen. De winnaars zullen begin maart bekend worden gemaakt. Globe mikt met deze actie op 10% meer vakantiegangers in haar winkels in januari. Globe Reisburogroep is onderdeel van de Oad Groep. Globe is met 220 winkels, een aantal speciale websites en 2 callcenters de grootste reisverkoper in Nederland en nam onlangs weer 8 winkels van Van Dongen over. Verder vallen 8 kantoren Business Travel onder de Globe Groep. Globe is aangesloten bij ANVR en SGR.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie