Themaworkshop ter ondersteuning van sportverenigingen

Nieuws

HEUVELRUG/DRIEBERGEN - Sportservice Midden Nederland organiseert in november en december 2007 op verschillende locaties in de provincie Utrecht diverse themaworkshops op het gebied van verenigingsondersteuning. Op 8 november staat de workshop Succesvol Vrijwilligersbeleid op de kalender. Sportverenigingen uit de regio kunnen zich gratis aanmelden voor deze interactieve avond bij Healthcenter Hoenderdaal op de Hoendersteeg 7. Op de avond brengt een docent kennis over het actief betrokken houden van leden bij het vervullen van alle vrijwilligerstaken. “Een leerzame thema-avond voor verenigingen die hun vrijwilligersbeleid willen verbeteren”, aldus projectleider Erik Tolboom.

Sportservice Midden Nederland organiseert naast de workshop Vrijwilligersbeleid in Driebergen nog 9 themabijeenkomsten op diverse locaties in de provincie Utrecht: Nieuwegein, Wilnis, Amersfoort, Zeist, Bunschoten, De Bilt en Breukelen. Iedere thema-avond start om 19.30 uur en eindigt rond 22.30 uur. Iedere sportvereniging uit de regio Driebergen is welkom. Enthousiaste bestuurders of commissieleden kunnen zich voor de workshop aanmelden op www.sportserviceheuvelrug.nl. Hierop staan de aanmeldvoorwaarden en meer informatie over het programma van Sportservice on Tour.

Bij vragen over Sportservice on Tour kunt kan contact opgenomen worden met Maarten Punt, projectmedewerker verenigingsondersteuning van Sportservice Midden Nederland, 030-7513845 of mpunt@sportservicemiddennederland.nl.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek eert verongelukte raceheld Wim Boshuis 1 uur geleden
Afbeelding
25.000 jonge bomen voor het Lombokbos 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Burenkring in verzet tegen nieuwbouw Lomboklaan: ‘Schaamgroen neemt plaats in van buurtbosje’ 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’ 9 dec, 07:11
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 8 dec, 15:49
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 8 dec, 11:32
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 8 dec, 09:15