Inspiratie op winterfair de Weistaar

Nieuws

De volledige boerderij staat ter beschikking, er zijn veel demonstraties. De streek brengt natuurlijk heel wat lekker voort. Die kan men proeven in een van twee restaurants, er is een palingrokerij Profarm met versgerookte paling. De inwendige mens komt dus goed aan zijn trekken. Maar ook aan de buitenkant is gedacht: er zijn hoeden- en modeshows en er is exclusieve kleding te koop. Topontwerper Piet van Manen en de dames van ’t Koetshuis uit Buren Martine en Dicky verzorgen de modeshows. Bloemenliefhebbers kunnen zich laten inspireren door Loes Griethuysen.

MAARSBERGEN - Voor de achtste keer vindt in kaasboerderij De Weistaar de winterfair plaats. Deze keer met het thema “Tableau vivant” : levend schilderij. Eerdere jaren trok deze bijzondere fair al duizenden bezoekers.

Wie graag creatief bezig is moet ook zeker langs de stand van L&J Art Company. Daar presenteren zij hun workshops met eigentijdse objecten voor binnen of buiten. Aan originele cadeautjes geen gebrek: huis- en tuindecoraties met een knipoog naar kerst, brocante, porselein, glas, goud, zilver, kunst, keramiek, kleding, sieraden en lekkernijen. Tientallen stands bieden voor ieder wat wils. Daarbij kan men ook nog genieten van live muziek.

Open

Winterfair: dinsdag 13 november en woensdag 14 november van 10.00 tot 21.00 uur, donderdag 15 november van 10.00 tot 17.00 uur. Entree: 6,- euro Kinderen tot 12 jaar gratis Ieder uur gratis busdienst vanaf station Maarn. Kaas en musumboerderij DE WEISTAAR, Rottegatsteeg 6 Maarsbergen (ANWB bordjes volgen)Tel.: 033-2861943 www.weistaar.nl. www.loesenjoke.com. Organisatie: L&J Art Company.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Wethouder Gerrit Boonzaaijer reikt vrijwilligersprijzen uit 8 uur geleden
Afbeelding
Theater in De Binder over kiezen opleiding 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Vrijwilligers zetten zich in voor de Kolken: uniek leefgebied kamsalamander 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woningbouw achter de Lomboklaan op komst 25 nov, 15:41
Afbeelding
Geijtenbeek én Boers groeit gestaag 25 nov, 15:02
Afbeelding
Tieners beroofd en geslagen in Maarn; politie zoekt getuigen 25 nov, 12:20
PREMIUM
Afbeelding
Boek Broekbergen gepresenteerd: Eerste exemplaar voor huidige eigenaren 25 nov, 07:32