Inspiratie op winterfair de Weistaar

Nieuws

De volledige boerderij staat ter beschikking, er zijn veel demonstraties. De streek brengt natuurlijk heel wat lekker voort. Die kan men proeven in een van twee restaurants, er is een palingrokerij Profarm met versgerookte paling. De inwendige mens komt dus goed aan zijn trekken. Maar ook aan de buitenkant is gedacht: er zijn hoeden- en modeshows en er is exclusieve kleding te koop. Topontwerper Piet van Manen en de dames van ’t Koetshuis uit Buren Martine en Dicky verzorgen de modeshows. Bloemenliefhebbers kunnen zich laten inspireren door Loes Griethuysen.

MAARSBERGEN - Voor de achtste keer vindt in kaasboerderij De Weistaar de winterfair plaats. Deze keer met het thema “Tableau vivant” : levend schilderij. Eerdere jaren trok deze bijzondere fair al duizenden bezoekers.

Wie graag creatief bezig is moet ook zeker langs de stand van L&J Art Company. Daar presenteren zij hun workshops met eigentijdse objecten voor binnen of buiten. Aan originele cadeautjes geen gebrek: huis- en tuindecoraties met een knipoog naar kerst, brocante, porselein, glas, goud, zilver, kunst, keramiek, kleding, sieraden en lekkernijen. Tientallen stands bieden voor ieder wat wils. Daarbij kan men ook nog genieten van live muziek.

Open

Winterfair: dinsdag 13 november en woensdag 14 november van 10.00 tot 21.00 uur, donderdag 15 november van 10.00 tot 17.00 uur. Entree: 6,- euro Kinderen tot 12 jaar gratis Ieder uur gratis busdienst vanaf station Maarn. Kaas en musumboerderij DE WEISTAAR, Rottegatsteeg 6 Maarsbergen (ANWB bordjes volgen)Tel.: 033-2861943 www.weistaar.nl. www.loesenjoke.com. Organisatie: L&J Art Company.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (3): ‘Als je het mij vraagt komt het petroleumstel terug’ 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Studentenhuizen op de Heuvelrug 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuwe speeltuin Beelaerts van Bloklandstraat: ‘Dit is een primeur voor onze gemeente’ 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Gemeenteraad akkoord met bouwplan Sportlaan Driebergen 30 sep, 18:11
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (2): ‘Een revolutie of burgeroorlog is niet ondenkbeeldig’ 30 sep, 16:00
Afbeelding
‘Sport niet opnieuw op slot bij volgende coronagolf’ 30 sep, 13:54
PREMIUM
Afbeelding
Politiek eist alsnog maatregelen Donderbergrotonde 30 sep, 12:10