K3 bal: Roze kusjesdag met een hartje

Nieuws

Ongeveer 80 kinderen, overwegend meisjes, werden die middag door hun ouders bij Zenner Dance Masters gebracht. De ouders mochten er niet bij blijven want het was echt een feest voor de kinderen. Prachtig uitgedost in hun mooiste kleren, zoals bijvoorbeeld rode en roze jurkjes met kanten randjes en stippen, kwamen ze naar binnen. Een heel feestelijk gezicht. Zowel buiten als binnen was alles versierd met slingers en vlaggetjes. Alles in het teken van K3. Eenmaal binnen werden de kinderen door, onder andere, Helma Zenner welkom geheten.

Zenner geeft geslaagd K3 feest voor alle kids LEERSUM - Op zaterdagmiddag rond 14.00 uur barstte bij Zenner Dance Masters aan de Rijksstraatweg het K3 Bal los. Meisjes en jongens vanaf 4 jaar waren welkom om op de muziek van K3 te dansen en te jumpen.

door Marjan van den Dorpe

Hierna barstte het K3 feest los. Op een scherm in de zaal waren Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts (K3) te zien en te horen. Helma heeft bijna alle songs van K3 in haar bezit, maar om ze die middag allemaal te laten zien en horen was een onbegonnen zaak. In de twee uur dat het bal duurde werden er wel zoveel mogelijk liedjes gespeeld. Er werd enthousiast op de muziek gedanst en gejumpt. Dat laatste onder leiding van Neil Zenner. Tussen de muziek door werden de kinderen getrakteerd op limonade met wat lekkers erbij. Om ongeveer 15.45 uur mochten de ouders de zaal binnen komen en werd de zeer geslaagde middag afgesloten met een modeshow en een ‘grande finale’.

Het liedje ‘Kusjesdag’ vormde de afsluiting. Bij het naar huis gaan kregen alle kinderen een presentje mee. Ze mochten kiezen uit een hartje met een foto van K3 erop, een kroontje of een toeter. Moe maar zeer voldaan vertrok iedereen, luid toeterend, naar huis. De volgende K3 middag zal in november gehouden worden. Voor meer informatie hierover: www.zennerdancemasters.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28