Quick behaalt grote overwinning

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Quick trad aan met Kees Wijnstekers, Dieter Kemmerling en Reint den Boer. In de eerste partij moest Kees Wijnstekers diep gaan, maar hij wist de partij in 5 games naar zich toe te trekken. Hierna wonnen ook Dieter Kemmerling en Reint den Boer hun eerste partij en namen de Doornaars een 3-0 voorsprong. De dubbel werd gespeeld door Kees Wijnstekers en Dieter Kemmerling. Het werd een mooie partij. Na een aanvankelijk 2-0 achterstand wisten de Quick-boys zich terug te vechten, maar moesten in de 5e game alsnog het hoofd buigen voor de gastheren en hierdoor kwam de ruststand op 1-3.

DOORN - In Tiel heeft het team van tafeltennisvereniging Quick Doorn een grote overwinning behaald op formatie van de plaatselijke Tielse TC 4. Echter, de tegenstand was groter dan de uitslag doet vermoeden.

Na de onderbreking was het over het algemeen toch wel Quick wat de klok sloeg. Zowel Dieter Kemmerling als Reint den Boer hadden, net als Kees Wijnstekers, eveneens veel moeite met de beste man van Tiel. Ook zij hadden tegen hem ieder 5 games nodig om hem op de knieën te krijgen. Evenals in de 1e helft bleven de gasten uit Doorn in de individuele partijen ook in de 2e helft ongeslagen, waardoor uiteindelijk een 9-1 overwinning voor Quick op het scorebord stond. Door deze winstpartij klimt Quick naar de middenmoot in de 5e klas.