Leersumers met Kunstbus?

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Het informatiepunt Welzijn, Zorg en Wonen is contactpersoon voor Leersum. Als een contactpersoon voldoende aanmeldingen voor een voorstelling heeft (ong. 10), wordt deze opstapplaats opgenomen in de route.Voor het vervoer moet men € 6,- betalen, daarvoor krijgt men een eersterangskaartje voor de prijs van een tweederangskaartje. Voor het seizoen 2007-2008 hebben zich in Leersum nog niet veel mensen aangemeld. Het informatiepunt van de Stichting Welzijn Utrechtse Heuvelrug roept daarom liefhebbers van culturele voorstellingen zich zo snel mogelijk op te geven.

HEUVELRUG - De schouwburg Utrecht organiseert vervoer voor 55+ers naar diverse culturele activiteiten op diverse locaties in de regio; theater de Flint in Amersfoort, theater de Lampegiet in Veenendaal, theater en kunstencentrum de Kom in Nieuwegein, Idea in Soest en de Stadsschouwburg in Utrecht. De Kunstbus haalt belangstellenden op diverse plaatsen op. Inschrijving voor deze voorstelling is mogelijk via contactpersonen.

Voor de volgende voorstellingen zijn nog kaartjes beschikbaar:

Op zondag 21 oktober is er in de Lampegiet in Veenendaal een Ierse dansshow, Spirit of the dance, 10th anniversary tour.

Louis van Dijk, Cor Bakker en Phillipe Elan verzorgen op 25 oktober een avond met allerlei franse chansons.

Op zaterdag 17 november is er de komedie “Zeg ‘ns AAA” in de Lampegiet in Veenendaal.

Donderdag 22 november in de Lampegiet comedie “Arsenicum en oude kant” met Hetty Heyting, Marnix Kappers e.a.

Zondag 16 december “Kerstlied van een vrek”, Christmas Carol van Charles Dickens door Bruun Kuijt.

The African Mama’s op zaterdag 22 december, hartverwarmende en opzwepende show.

Liefhebbers kunnen het programma van de Kunstbus voor het hele seizoen 2007-2008 op halen bij het Informatiepunt Welzijn, Zorg en Wonen van de Stichting Welzijn Utrechtse Heuvelrug in Leersum. Dit kan op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend tussen 9.00 – 12.00 uur in cultuurhuis “de Binder”, Hoflaan 33 in Leersum.

advertentie
advertentie