Spinningfietsen in Sportcentrum

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Ruim negen jaar geleden is het Sportcentrum in Amerongen gestart met twee uur spinning. In die negen jaar is het aantal lessen uitgebreid van twee naar zestien uur. Spinning is de meest populaire les in Aart Stigter’s Sport- en Gezondheidscentrum. Jong en oud, dik en dun iedereen kan een spinningles volgen.

AMERONGEN - Aart Stigter’s Sport- en Gezondheidscentrum in Amerongen heeft met ingang van deze week gloednieuwe spinningfietsen in haar sportzaal geplaatst.

In een les van 45 minuten fietst de deelnemer op het ritme van gevarieerde muziek. Door het wisselen van tempo en aanpassen van de weerstand simuleren de deelnemers verschillende oefeningen, zoals een “klim” of een “vlakke weg”, een “sprint” of een “jump”.Spinning is een perfecte conditietraining. Iedereen kan er op zijn eigen niveau aan meedoen en niemand kan van de ander wegfietsen.

Dagelijks worden drie tot vier spinninglessen gegeven. Op maandag- dinsdag- en vrijdagmorgen is er kinderopvang aanwezig. Op de andere avonden is er met name op de woensdag- en donderdag en vrijdagavond nog ruimte in de lessen. Ook op zaterdagmorgen en zondagmorgen kan men terecht voor het volgen van een spinningles.

Belangstellenden kunnen gratis een keer proefles volgen. Wel graag even bellen van te voren: 0343-461397.

advertentie
advertentie