Ingezonden brief

20 september 2007 om 00:00 Nieuws

Laffe inbraak in de blauwe schuur

AMERONGEN - Vorige week wo. t/m vr. was ik als leiding mee met het schoolkamp van groep 7 en 8, van CBS Hoog Moersbergen te Doorn in de Blauwe Schuur te Amerongen.

We hadden het reuze naar ons zin en vermaakten ons prima op lokatie en in Amerongen.

Tot … we terugkwamen van een spel in het dorp om 15.00 uur en ontdekten dat er was ingebroken in het gebouw! We stonden perplex.

Alle tassen van de kinderen en leiding waren omgegooid en een MP3 speler, brandweerpieper, make up spullen, portemonnee met diverse passen / rijbewijs / contanten en (mijn) Apple PowerBook 15” Laptop (met serienummer sw8542l78swz) zijn meegenomen.

Degenen die dit op hun geweten hebben, weten half niet wat voor ellende zij hiermee aanrichten. Buiten alle kosten die hierdoor ontstaan, ook veel kinderen die s’avonds niet meer durfden slapen en door het meenemen van de laptop, iemands (in dit geval mijn) werk en alle gegevens afnemen (waardoor erg veel schade ontstaat).

Ik weet dat mijn volgende verzoek waarschijnlijk genegeerd zal worden, maar DADERS, SVP wees een held en breng ALLES retour bij de politie in Amerongen. Je doet mensen erg veel verdriet en ellende aan!

Mirjam van der Woude

Maarn

advertentie
advertentie