De kunstbus gaat rijden

29 juni 2007 om 00:00 Nieuws

Liefhebbers kunnen dit programma op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend tussen 9.00 - 12.00 uur ophalen in cultuurhuis "de Binder", Hoflaan 33 in Leersum. Een goede reden om het nieuwe onderkomen van het Informatiepunt eens te komen bekijken.

LEERSUM - Het informatiepunt Welzijn, Zorg en Wonen van de Stichting Welzijn Utrechtse Heuvelrug in Leersum heeft weer het programma van de Kunstbus voor het seizoen 2006-2007.

De schouwburg Utrecht organiseert vervoer voor 55+ers naar diverse culturele activiteiten op diverse locaties in de regio; theater de Flint in Amersfoort, theater de Lampegiet in Veenendaal, theater en kunstencentrum de Kom in Nieuwegein, Idea in Soest en de Stadsschouwburg in Utrecht. De Kunstbus haalt belangstellenden op diverse plaatsen op. Inschrijving voor deze voorstelling is mogelijk via contactpersonen. Het informatiepunt Welzijn, Zorg en Wonen is contactpersoon voor Leersum. Als een contactpersoon voldoende aanmeldingen voor een voorstelling heeft (ong. 10), wordt deze opstapplaats opgenomen in de route.

Voor het vervoer betaalt u slechts € 5,-. U krijgt eerste een eersterangskaartje voor de prijs van een tweederangskaartje.

De organisatie kan slechts een beperkt aantal kaarten vooruit reserveren. Het is daarom van belang om u zo snel mogelijk op te geven. Bij voorkeur vóór 6 augustus 2007.

Het programma van dit seizoen begint met Madame Butterfly op 4 oktober in De Flint in Amersfoort. Op zondag 21 oktober is er in de Lampegiet in Veenendaal een Ierse dansshow, Spirit of the dance, 10th anniversary tour. Louis van Dijk, Cor Bakker en Phillipe Elan verzorgen op 25 oktober een avond met allerlei franse chansons.

Op zaterdag 17 november is er de komedie "Zeg 'ns AAA" in de Lampegiet in Veenendaal.

Voor het volledige programma kunt u terecht in het nieuwe onderkomen van het Informatiepunt Welzijn, Zorg en Wonen aan de Hoflaan 33 in Leersum. Tel. 0343-473880.

Het nieuwe kantoor wordt op 7 juli officieel geopend. U bent van 12.00-17.00 van harte uitgenodigd om dan het gehele cultuurhuis "de Binder" eens uitgebreid te komen bekijken. Er zullen dan ook mensen van de Stichting Welzijn Utrechtse Heuvelrug aanwezig zijn.

advertentie
advertentie