Beursvloer 2007: 58 matches met een waarde van ruim 100.000 euro

21 juni 2007 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Wethouder Elisabeth van Oostrum gaf donderdag 14 juni het startsein voor de tweede Beursvloer Utrechtse Heuvelrug. Voor deze middag hadden zich 75 ondernemers en 60 maatschappelijke instellingen aangemeld. Na de opening is er twee uur onderhandeld tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. De matches die gemaakt zijn hebben betrekking op zaken als kennis, faciliteiten en creativiteit. De Beursvloer is een evenement waar maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten en onderzoeken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Ook de gemeente Utrechtse Heuvelrug nam actief deel aan de Beursvloer. Zij maakte maakte een match met het Reviuslyceum om stageplaatsen ter beschikking te stellen met als tegenprestatie van het Revius het beschikbaar stellen van ruimte.

Na twee uur onderhandelen sloot Leo van Oostrom, voorzitter van de Ondernemers Koepel Heuvelrug, de Beursvloer. De beursvloer had als eindresultaat 58 matches met een waarde van ruim 100.000 euro. Het aantal matches is daarmee wat lager dan vorig jaar, maar de waarde ligt circa 35.000 euro hoger.

Nu is al bekend gemaakt dat de Beursvloer volgend jaar gehouden wordt op 17 april in het Cultuurhuis in Doorn.

advertentie
advertentie