Beeftink trekt ‘Stoute Schoenen’ aan

7 juni 2007 om 00:00 Nieuws

Anna Beeftink heeft mei vorig jaar haar eerste boek op de markt gebracht met de titel ‘In Stijl’. Daar is inmiddels de tweede druk van uit gebracht. Haar nieuwste boek gaat over eenheid te brengen in het innerlijk en uiterlijk van meiden tussen de dertien en zeventien jaar. Het ongeveer 180 pagina’s tellende boek is rijk geïllustreerd en is meer een naslagwerk dan een boek dat in één keer uitgelezen wordt. In het begin van het boek worden aan meisjes vragen gesteld over onzeker voelen, bang zijn buiten een groep te vallen, jezelf niet aantrekkelijk vinden en zeker of onzeker voelen in kleding. Als een meisje op de meeste vragen ‘ja’ kan zeggen, dan zal ze veel hebben aan ‘Stoute Schoenen’. Beeftink:,, Een grote groep meiden in die leeftijdscategorie voelt zich ongelukkig. Ze hebben een laag zelfbeeld en proberen door te imiteren ergens bij te horen. Het verschil tussen meisjes van vroeger en nu is groot. Ze zijn nu veel meer volwassen maar ook harder geworden. In dit boek zijn veel testjes opgenomen die de zij zelf kunnen doen. Hieruit kunnen ze een beeld krijgen van hoe zij zichzelf zien en hoe anderen naar hen kijken. Door het doen van deze testjes kan het meisje zelf ontdekken wat haar sterke en zwakke kanten zijn. Middels de tips, die in het boek staan, kan zij hier zelf wat aan veranderen zodat zij zichzelf meer gaat waarderen. Hierdoor krijgt ze meer zelfvertrouwen en dat straalt ze dan ook uit. In het boek wordt ook veel aandacht besteed aan kleding en uitstraling. Zoals merkkleding , kleurcombinaties en tips voor ‘wat trek ik aan en wat combineert bij elkaar’.Het boek bevat ook een hele lijst met internetadressen voor informatie over alle onderwerpen die aan de orde komen.”

AMERONGEN - Stoute Schoenen is de titel van het nieuwste boek van Anna Beeftink. Deze titel slaat niet zozeer op schoeisel dat niet goed zou zijn, als wel dat de lezeres de ‘stoute schoenen aantrekt’. Het boek is geschreven voor jonge dames van 13 tot 17 jaar.

door Marjan van den Dorpe

Stoute Schoenen ligt vanaf volgende week in de boekhandel. In de tussentijd is Anna Beeftink al weer bezig aan haar derde boek met de titel:,, Een Stralend Gebit”. Het gaat, maar dat doet de titel al vermoeden, over alles wat met ons gebit te maken heeft. Dit boek komt deze zomer uit. Meer informatie op: www.annabeeftink.nl.

advertentie
advertentie