Vermaas&Koning neemt afscheid van Roel Vermaas

Nieuws

DRIEBERGEN - Vermaas&Koning Creatie en Communicatie neemt op vrijdag 22 maart officieel afscheid van Roel Vermaas. Hij gaat, na ruim 25 jaar in het bedrijf werkzaam te zijn geweest, met pensioen. Wim de Hoop heeft onlangs het stokje van hem overgenomen.

34 jaar geleden startte Nico Vermaas het grafische bureau in Barendrecht en kwam 25 jaar geleden naar Driebergen. Zijn broer Roel kwam toen bij hem in de zaak. De afgelopen zeven jaar wist Roel als commercieel directeur zijn kracht te combineren met die van creatief directeur Bert Koning. Roel Vermaas: ,,Ik zal wel een beetje in een pensioengat vallen, maar ik heb gelukkig genoeg plannen om mijn vrije tijd mee te vullen. Ook vind ik het heerlijk meer tijd voor de kleinkinderen te hebben. Toch zal ik de zaak missen, maar ik verwacht wel dat het went.''

Bert Koning heet Wim de Hoop van harte welkom als nieuwe partner. De receptie voor genodigden aanstaande vrijdag in Grand Café van Hotel Bergse Bossen geeft het afscheid een officieel tintje. Koning: ,,Roel en ik kunnen met elkaar lezen en schrijven en ik kijk terug op mooie jaren. Ik zie dat ik met Wim als mijn nieuwe zakelijk partner eenzelfde klik heb en dat belooft veel goeds voor de toekomst van Vermaas&Koning.'' De naam van het bedrijf blijft vooralsnog dezelfde. Ook de werkwijze blijft onveranderd en vertrouwd.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 9 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 19 uur geleden