Betovering in Maarn bij Boek&Koek

11 maart 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - In voorbereiding op de aanstaande boekenweek (16 t/m 23 maart) heeft de nieuwe Maarnse boekwinkel Boek & Koek het assortiment boeken in de winkel enorm uitgebreid. Naast het extra aanbod voor volwassenen, is er bijzondere aandacht voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

Om dit te vieren houdt Boek&Koek op zaterdagmiddag 16 maart vanaf 13.30 uur een feestmiddag in de winkel aan de Raadhuislaan 9 in het centrum van Maarn. De kinderen kunnen deze middag de betovering van lezen en spelen ervaren met speciaal bezoek van de bekende kinderfiguur Prinses Lillifee. Er wordt voorgelezen, maar kinderen kunnen ook actief cupcakes versieren, kleurplaten tekenen, met Lillifee op de foto of meedoen aan de grabbelton. Voor iedereen is er een gratis suikerspin. Voor volwassenen staat de koffie klaar. Deelname is gratis en als extraatje worden boeken en speelgoed van Prinses Lillifee en haar goede vriend Capt'n Sharky deze middag met 15 procent korting aangeboden.

Boek & Koek is eind vorig jaar geopend aan de Raadhuislaan 9 in Maarn. De winkel heeft naast een breed assortiment boeken, tijdschriften en kantoorartikelen ook een groot aanbod aan educatief en verrassend speelgoed.

advertentie
advertentie