Jubileumjaar Doornse Golf Club van start met de '100 van Doorn'

8 maart 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - De Doornse Golf Club viert dit jaar haar vierde lustrum en opent het seizoen met een Jubileumwedstrijd. Op zaterdag 16 en zondag 17 maart wordt de '100 van Doorn', een marathonwedstrijd voor teams, gespeeld. De wedstrijd wordt zaterdag om 10.00 uur officieel geopend door burgemeester Frits Naafs. De Doornse Golf Club heeft het jubileumjaar gekoppeld aan een lokaal goed doel: Vereniging Paardrijden Gehandicapten Lis Hartel, die eveneens aan de wedstrijd zal deelnemen met een eigen team.

De Doornse Golf Club is opgericht in 1993 en viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. De club heeft ervoor gekozen de feestelijkheden te koppelen aan een lokaal goed doel: Vereniging Paardrijden Gehandicapten Lis Hartel, gevestigd op het terrein van Bartiméus in Doorn. Samen met partners en sponsoren gaan de leden zich sterk maken om een jaar lang een zo hoog mogelijk 'goeddoelsaldo' te behalen ter ondersteuning van de activiteiten van Lis Hartel.

De samenwerking met de Doornse Golf Club en Lis Hartel dit jaar bestaat uit diverse activiteiten waarmee geld ingezameld gaat worden. De Doornse Golf Club wil zo Lis Hartel helpen haar doel te verwezenlijken: zoveel mogelijk mensen laten genieten van paardrijden en de paarden.

Datum/tijd: Zaterdag 16 maart, 10.00 uur. Locatie: Doornse Golf Club, Mariniersweg 3, Doorn.

advertentie
advertentie