Thema-avond D66 over ondernemen in barre tijden

22 januari 2013 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - D66 Heuvelrug houdt op maandagavond 11 februari een thema-avond over kansen voor ondernemerschap in economische zware tijden. Aanvang 19.30 uur. De locatie is TMO, Hogeschool voor Modemanagement aan de Driebergsestraatweg 11 in Doorn. Voor geïnteresseerden die het gloednieuwe gebouw ,,De Cocon'' willen bezichtigen is er om 19.00 uur een rondleiding.

Ondernemers hebben het niet makkelijk in deze langdurende crisis. Zeker in de Retail zijn ondernemers zwaar getroffen. Ondanks het toenemend aantal faillissementen zijn er ook zeer succesvolle ondernemers, ook in de retail. Wat maakt hen succesvol? En hoe kan het economisch beleid van het Rijk, maar ook de gemeente hen daarbij helpen? Vragen die worden voorgelegd aan Kees Jan Spijker van Modehuis Niessen uit Leersum; Kees Verhoeven, Tweede Kamerlid voor D66 met de portefeuille economie en Bert Homan, wethouder Economische Zaken van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Onder leiding van avondvoorzitter Gerard Weck, adviseur van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland, gaan deze inleiders in debat met ondernemers, studenten en andere belangstellenden in de zaal.

TMO, Hogeschool voor Modemanagement, is de gastheer voor deze thema-avond. Een gelegenheid om eens binnen te kijken in het gloednieuwe pand. Met 550 studenten, waarvan zeker een kwart op kamers woont in Doorn, is deze particuliere Hogeschool een stevige pijler onder de lokale economie.

De avond is nadrukkelijk bedoeld voor lokale MKB ondernemers en winkeliers. Maar iedereen is welkom om zijn of haar zegje te doen over het lokale en nationale economisch beleid. De avond is vrij toegankelijk, maar een aanmeldingsbericht aan info@D66Utrechtseheuvelrug.nl stelt de organisatie in staat de zaal inspirerend in te richten en voldoende koffie klaar te zetten. Er is voldoende parkeergelegenheid.

advertentie
advertentie