Hemur Enge schrikt te laat wakker

Nieuws

AMERONGEN - Trainer Van Harn van Hemur Enge is haastig op zoek naar vastigheid voor het vlaggenschip van Hemur Enge, maar hij wordt dit zaalseizoen door het hoge aantal blessures gedwongen tot veel spelerswisselingen. Ditmaal leken de Amerongse korfballers zich gelijk al naar de slachtbank te laten leiden. Hemur Enge leek te slapen, want in een mum van tijd stond de ploeg al met 0-6 achter. Pas toen wist Helma van der Kloes Hemur Enge van die hatelijke nul af te krijgen. Voor Hemur Enge kwamen er eindelijk meer kansen, maar deze werden nog niet benut. Hierdoor wisten de korfballers uit Nuenen uit te lopen tot 1-8. Toch gaven de gelen zich nog niet gewonnen en zij knokten zich redelijk terug in de wedstrijd. Met een ruststand van 6-11 leek er hoop te gloren aan de horizon.

Tijdens de rustbespreking werd er door de coach en de geblesseerde medespelers gehamerd om furieus te kleedkamer uit te komen. Dit kreeg Hemur Enge helaas niet voor elkaar, zij liet zelf toe dat NKV verder uit kon lopen tot 6-17. Tot overmaat van ramp moest Niels Wanner het veld verlaten toen zijn blessure weer opspeelde. Gelukkig werd hij prima vervangen door de jarige Arnold Peeneman. Hemur Enge werd helaas wel te laat wakker, want het tweede gedeelte van de tweede helft was weer voor Hemur Enge. De Amerongers wisten de korf weer te vinden en hadden meer succes in de afronding. Helaas startten zij hier veel te laat mee, waardoor ze het gat met NKV niet meer konden dichten. De wedstrijd eindigde in 13-18, helaas geen kerstwondertje voor Hemur Enge.

Bert van Harn heeft nu tot 12 januari de tijd om Hemur Enge weer op de rit te zetten. Hopelijk hebben de geblesseerde spelers genoeg tijd om te revalideren om weer een frisse start te maken in 2013. Het jaar start met een oefenwedstrijd tegen Arena 1, daarna wordt de competitie weer opgepakt tegen Duko 1.

Doelpunten: Linda Broekmeulen 5, Wim Martijn Hilligehekken 5, Danielle Meerwijk 1, Helma van der Kloes 1 en Arnold Peeneman 1

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Onderzoekers vragen politieke uitspraak over supermarktplein 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 18 aug, 07:14
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36