Kerstzangavond door Coram Deo

10 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het Christelijk gemengd koor Coram Deo geeft op 19 december een kerstzangavond voor de bewoners van woon-en zorgcentrum Elim en de bewoners en bezoekers van het Zendings- Diaconessenhuis. Ook belangstellenden uit Amerongen en omstreken zijn welkom. De toegang is gratis.

Het optreden van 19 december staat in het teken van Advent en Kerst. De liederen die gezongen zullen worden, hebben hier alles mee te maken. Er zal meerdere keren op deze avond samenzang zijn van koor en bezoekers. Het koor en de bezoekers zullen muzikaal begeleid worden door Arjan Veen op orgel en vleugel.

Algehele leiding van deze avond is in handen van de dirigent John Propitius, die met name bekend is geworden door zijn orgelimprovisaties op de psalmen en geestelijke liederen.

Het concert zal gehouden worden op 19 december in de grote zaal van het Zendings Diaconessenhuis. Adres: Jan van Zutphenweg 4 in Amerongen. Aanvangstijd is 19.30 uur. De zaal is om 19.00 uur open. Meer informatie over het koor: www.coramdeo.eu

advertentie
advertentie