Nieuwjaarsfeest in De Binder

4 december 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Door het succes en de positieve reacties van vorige jaren zal ook dit jaar een nieuwjaarsfeest in De Binder worden gehouden. Drie ervaren dj's en een disco show gaan ervoor zorgen dat het publiek zich zal vermaken tot vroeg in de morgen.

Ook dit jaar zal De Binder omgebouwd worden tot twee feestzalen. Een zaal met feestmuziek en een zaal met housemuziek. In de dance/house is een line up samengesteld met onder anderen de dj's Quintin, Artistic RAW en Jeroen Post, bekend van Slam FM. Disco Holiday zal de feestzaal op zijn kop zetten met de Donny en Ronny Show.

De gemeente en woningbouwvereniging Amerongen dragen ook dit jaar aan het feest bij zodat het kan worden georganiseerd. De afgelopen jaren is het tijdens de jaarwisseling erg rustig geweest en vandalisme en overlast is tot het minimum beperkt. Deze positieve benadering naar de jeugd toe blijkt goed te werken.

De entreekaarten kunnen voor € 15,- per stuk gekocht worden tijdens openingstijden in De Binder en in De Ploeg. Aan de deur tijdens het feest zijn geen kaarten te koop. Toegang vanaf 16 jaar (legitimatie verplicht). Het feest is van 0.45 tot 5.00 uur. Meer informatie over onder meer de dj's is te vinden op www.oudennieuwamerongen.nl.

advertentie
advertentie